Doorgaan naar hoofdcontent

Het AM1 menu is gepubliceerd

 MENU ZBR 2022 

“SLECHT ETEN EN SLECHT ZEILEN DOEN WIJ NIET AAN”

Woensdag 27 april

Voor de start: Huisgemaakte gravedlax met een glas Neeleman Nucli2021

Avond: Lamsschouder met granaatappel, munt en zeezout op een pitabroodje. Daarbij een salade van geroosterde paprika, feta, amandelen en olijfolie. We drinken hier een glas Bougrier TourainePrestige 2020 bij

Nacht: Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus

Donderdag 28 april

AvondRendang met rijst en sambalgoreng boontjes, atjar en kroepoek. We drinken hier een glas bier bij

Nacht: Brabantse worstenbroodjes met sweet chilisaus

Vrijdag 29 april

Avond: Confi de canard, gegaard in ganzenvet met aardappelen en een knapperige salade. We drinken hier een glas Susumaniello Prestige 2020 bij

Nacht: Tortilla

Reacties

Populaire posts van deze blog

Over het wantij en dan???

 Gisteren na het rondje Piet Scheveplaat via de Blauwe Balg naar het Oosterom. Net te enthousiast de binnenbocht gepakt en bij de eerste gelegenheid dus vast. Maakt niet zoveel uit: het wantij in het Oosterom zouden we anders toch niet op tijd gehaald hebben…  na loskomen naar West Terschelling en daarom omstreeks 2200u puntje gepakt. En daarna: ja dat horen jullie na de finish. Dan wordt duidelijk welke punten wel dan wel niet behaald zijn… en natuurlijk wat we vandaag nog sprokkelen…. Met de windverwachting wel duidelijk: geen last minute risico’s!!

Primeur op de AM1

 Dat we op de AM1 van lekker eten houden dat weten jullie ondertussen. Vandaag daarenboven ook nog eens een exhte primeur. Afgelopen woensdag heeft Nobel op Ameland, bekend van de likeur maar ook al van de gin en jenever(met een touch van Cranberry), de Nobels Rum binnen gekregen. En ja, de allereerste fles is aan boord van de AM1!!  Vandaag, met nog 24 uur in de ZBR22 te gaan, is de Nobels Rum geprobeerd en goedgekeurd!!  Volgend jaar maar een van de prijzen voor de wedstrijd? We zullen eens kijken of Barend over zijn hart wil strijken!!