MENU ZBR 2022
“SLECHT ETEN EN SLECHT ZEILEN DOEN WIJ NIET AAN”
Woensdag 27 april
Voor de start: Huisgemaakte gravedlax met een glas Neeleman Nucli2021
Avond: Lamsschouder met granaatappel, munt en zeezout op een pitabroodje. Daarbij een salade van geroosterde paprika, feta, amandelen en olijfolie. We drinken hier een glas Bougrier TourainePrestige 2020 bij
Nacht: Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus
Donderdag 28 april
Avond: Rendang met rijst en sambalgoreng boontjes, atjar en kroepoek. We drinken hier een glas bier bij
Nacht: Brabantse worstenbroodjes met sweet chilisaus
Vrijdag 29 april
Avond: Confi de canard, gegaard in ganzenvet met aardappelen en een knapperige salade. We drinken hier een glas Susumaniello Prestige 2020 bij
Nacht: Tortilla
Reacties
Een reactie posten